De persoon achter

Dutch Care At Home

 

In English

Dutch Care At Home

juliette, tulips, greengrocers | Juliette Bogaers | Dutch Care At Home

De persoon achter Dutch Care At Home

 

Ik ben Juliette Bogaers, getrouwd en moeder van twee dochters en een zoon. Ik ben opgegroeid in Nijmegen, maar na voltooiing van mijn studie kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam ben ik in 1988 naar Londen verhuisd om daar als specialist voor een veilinghuis te werken. In 1995 heb ik mij gevestigd als zelfstandig kunst- en antiekhandelaar met een specialisatie in Art Nouveau en Art Deco. In 2013 heb ik besloten om met de zaak in Kensington Church Street te stoppen.

De Nederlandse taal en cultuur zijn duidelijk aanwezig in ons gezin, al hebben de kinderen nooit in Nederland gewoond. Zij zijn thuis tweetalig opgevoed en kregen bij het taalonderwijs ondersteuning van De Nederlandse Regenboog School in Londen. Persoonlijk ben ik gedurende 14 jaar zeer intensief betrokken geweest bij de organisatie en uitbreiding van de school als bestuurslid en voorzitter.

Vanuit mijn eigen situatie met mijn moeder heb ik meegemaakt hoe belangrijk het is dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Is een verhuizing naar een verpleeghuis onvermijdelijk, dan blijft extra persoonlijke aandacht essentieel, maar dikwijls hebben de reguliere verzorgers daar geen tijd voor. De ideeën die zijn voortgekomen uit de ervaring die ik in deze periode heb opgedaan zou ik graag concreet vormgeven binnen Dutch Care At Home.

Ook al ben ik volledig in Londen ingeburgerd, conversatie in mijn moedertaal blijft belangrijk voor een algemeen gevoel van welbehagen. Ik wil mij bij het ondersteunen van senioren in Londen daarom richten op de zorg voor Nederlanders.

Er zullen Nederlandse senioren zijn die behoefte hebben aan Nederlands contact, maar daar wegens omstandigheden weinig gelegenheid toe krijgen. Eveneens zullen er Nederlandse senioren zijn die, vanwege een beroerte of dementie, het vermogen om hun tweede taal te spreken hebben verloren, maar moeiteloos in het Nederlands kunnen converseren. Deze mensen hebben lang niet altijd het geluk van een Nederlandstalige huisgenoot.

Ik ben in het bezit van een Enhanced Certificate van de Disclosure & Barring Service, afgegeven in december 2013.

Indien u van onze diensten gebruik wilt maken of meer informatie verlangt,
kunt u altijd bellen of emailen.

Onze diensten


Dutch Care At Home

Bij ons bent u in goede handen

Contact


Indien u van onze diensten gebruik wilt maken of meer informatie verlangt,
kunt u Juliette Bogaers altijd bellen of emailen.

reading together | Juliette Bogaers | Dutch Care At Home

T: +44 (0)7968 129490

info@dutchcareathome.com